Černý čaj Pu Er (Shu 熟茶) - Forma - koláč (bing) 357 g
2012 Tmavý Puer Colorful Phoenix z Yiwu | Yi Wu Lao Shu Cha - koláč 357 g
336,61 Kč bez DPH
2017 Tmavý Gan En Puer z Bulangshan | Bu Lang Shan Gan En Pu Er Shu Cha - koláč 357 g
369,64 Kč bez DPH
2015 Tmavý palácový Pu Er ze Simao | Gong Ting Pu Er - koláč 357 g
195,54 Kč bez DPH
2018 Tmavý Special Grade Puer ze Simao | Te Ji Pu Er Bing - koláč 357 g
155,36 Kč bez DPH
Lao Ban Zhang 老班章 - historie a současnost
Staré čajové hory Laobanzhang se nachází pod správou oblasti Banzhang v okrese Bulangshan 布朗山乡 asi 70 km od okresního města Menghai. Je to místo plné historie a kulturního dědictví bohaté na kvalitní čaj Pu-erh známé jako „Král čaje Pu-erh“. Slovo "Banzhang" pochází z jazyka Dai: "Ba Zha", což znamená "ryba." Čínský přepis je „Banzhang.“ Na konci 90. let byl čaj Pu-erh v Yunnanu stále těžce prodávaným čajem a Laobanzhang byl ukrytý v hlubokých horách a prastarých lesích okresu Menghai. Čaj z Laobanzhang byl světu zcela neznámý.
Dodatečně fermentované čaje Hei Cha 黑茶
Tmavý čaj (Hei Cha 黑茶) je dodatečně fermentovaný čaj, což znamená, že po oxidaci čajových lístků po sklizni tyto podstupují zrychlenou řízenou fermentaci. Pro zrychlenou fermentací je nejčastěji používán process vrstvení za vlhka ((Wo Dui 渥堆), kdy dochází k biochemickým reakcím pod vlivem působení mikrorganismů. U oxidace dochází k biochemickým reakcím při interakci se vzdušným kyslíkem a typicky trvá několik hodin. Proces fermentace může trvat několik hodin až několik měsíců, ale následně může pokračovat bez omezení desítky let.
Časná jarní sklizeň divokého čaje Ye Sheng Cha v Da Xue Shan 大雪山
Da Xue Shan 大雪山 je hora o výšce 3480 m nacházející se v oblasti Lincang v jihozápadním Yunnanu. Její vrchol je po celý rok pokryt sněhem, odtud název Velká sněžná hora (Da Xue Shan 大雪山). Divoký čaj (Ye Sheng Cha 野生茶, často nazývaný yunnanskými farmáři jako Shan Cha 山茶, ) zde roste v horském terénu v nadmořské výšce 2000-2300 m. Přesto, že roste v takto vysoké nadmořské výšce, klíčí dříve než většina běžných čajů v Yunnanu i zbytku Číny. Koncem března je čaj připraven ke sklizni. Divoký čaj z Daxueshan je známý svou jemnou chutí a vůní divoké orchideje. Místní farmáři pochází z menšinové skupiny Li Su, což je v Yunnanu velmi vzácná rasa, která v Číně typicky žíje ve vysokých horách. Povaha těchto lidí je taková, že by raději vyráběli méně čaje a žili jednoduchý život, tak jak tomu vždy bylo.