Pražený kořen smetánky lékařské jemně mletý | Pampeliška víly Smetánky - Varianta: 100 g






Pampeliška je velký dar přírody a od nepaměti se všechny její části používaly v přírodní medicíně. O zdravotních účincích pampelišky si můžete přečíst na mnoha místech na internetu, zde díky regulacím EU můžeme jen uvést, že působí protizánětlivě, přispívá k normální činnosti jater a normálnímu metabolismu sacharidů (schválený text). Náš prášek z pampelišky je nízkoteplotně pražený a jemně mletý. Je velmi chutný a jako pampelišková kávovina je skvělou náhradou kávy. Chutná i vypadá podobně, nicméně neobsahuje ani kofein a ani další látky obsažené v kávě, které zdraví příliš nepomáhají. Nápoj je tedy vhodný pro těhotné i kojící ženy. Více
Pampeliška je velký dar přírody a od nepaměti se všechny její části používaly v přírodní medicíně. O zdravotních účincích pampelišky si můžete přečíst na mnoha místech na internetu, zde díky regulacím EU můžeme jen uvést, že působí protizánětlivě, přispívá k normální činnosti jater a normálnímu metabolismu sacharidů (schválený text).
Náš prášek z pampelišky je nízkoteplotně pražený a jemně mletý. Je velmi chutný a jako pampelišková kávovina je skvělou náhradou kávy. Chutná i vypadá podobně, nicméně neobsahuje ani kofein a ani další látky obsažené v kávě, které zdraví příliš nepomáhají. Nápoj je tedy vhodný pro těhotné i kojící ženy.
Složení:
100% mletý pražený kořen smetánky lékařské (Taraxacum officinale)
Doporučené dávkování:
1-3 kávovinové nápoje denně. Nepřekračujte doporučené dávkování.
Příprava:
Půl až jednu kávovou lžičku zalijeme 250 ml vody hned po varu.
Forma | práškový čaj |
---|---|
Země původu | Česká republika |
markyšob
Kladynejlepší kořen pampelišky jaký znám
Kladynejlepší kořen pampelišky jaký znám
Zápory
Zápory
Zuzana Strnadová
KladyPampeliškové 'kafíčko'.
Za mě nejlepší verze ze všech ochutnaných pampelišek.
Když přeženu množství, dá se zjemnit smetanou. :)více
KladyPampeliškové 'kafíčko'.
Za mě nejlepší verze ze všech ochutnaných pampelišek.
Když přeženu množství, dá se zjemnit smetanou. :)
Zápory
Zápory
Marie Dlabiková
KladyChutnala jsem dvě jiné varianty praženého pampeliškového kořene a nemůžu porovnat. Byl to zcela jiný nápoj, chuťově i konzistencí kořene. Tato chuť je ...více
KladyChutnala jsem dvě jiné varianty praženého pampeliškového kořene a nemůžu porovnat. Byl to zcela jiný nápoj, chuťově i konzistencí kořene. Tato chuť je jemná i pichlavá na jazyku podobně jako u kávy, hořkost nepřebije chuť samotného kořene. Pražení je akorát a jemnost mletí mne doslova překvapila. Oproti jiným variantám vítězí na plné čáře.
Zápory
Zápory