Majestátná řeka Doke River protéká s respektem východoindickým státem Bihár jakoby věděla, že teče zemí Buddhy. Již na první pohled se okolí řeky jeví jako ideální podmínky pro pěstování čaje, ale teprve průkopníci jako Rajiv Lochan měli odvahu to zkusit. Organický způsob pěstování se nepodepisuje pouze na čajích samotných, ale na rozvoji celé komunity propojené s čajovou zahradou. Tento ručně sbíraný a zpracovaný organický čaj tvoří velmi pohledné načechrané tmavě zelené lístky. Nálev má velmi jemně zemitý charakter s třešňovými a citrusovými tóny. Struktura chuti je ostřejší s ostrou výraznou koncovkou. Pro přípravu doporučujeme použít teplotu 74 °C a dobu louhování 60-75 vteřin. Více
Majestátná řeka Doke River protéká s respektem východoindickým státem Bihár jakoby věděla, že teče zemí Buddhy. Již na první pohled se okolí řeky jeví jako ideální podmínky pro pěstování čaje, ale teprve průkopníci jako Rajiv Lochan měli odvahu to zkusit. Organický způsob pěstování se nepodepisuje pouze na čajích samotných, ale na rozvoji celé komunity propojené s čajovou zahradou.
Tento ručně sbíraný a zpracovaný organický čaj tvoří velmi pohledné načechrané tmavě zelené lístky. Nálev má velmi jemně zemitý charakter s třešňovými a citrusovými tóny. Struktura chuti je ostřejší s ostrou výraznou koncovkou. Pro přípravu doporučujeme použít teplotu 74 °C a dobu louhování 60-75 vteřin.
Forma | sypaný čaj |
---|---|
Země původu | Indie |
Lokalita | Bihar, Doke |
Organický | Ano |