Velké rudé roucho z Wuyi PREMIUM | Da Hong Pao Te Ji - Varianta: 50 g
Když řekneme, že naše Da Hong Pao má vyvážený Wuyi profil s dobrým stupněm klasické minerální „skalní“ chuti, budou milovníci těchto čajů přesně vědět o co jde. Tmavě zkroucené listy mají výrazné pražené aroma. Produkují tmavý jantarový nálev a my si opakovaně ověřujeme, že tento čaj je nejlepší po 6-12 měsících odpočinku od data výroby, aby se chuť obrousila a vyvážila. Chuť tohoto Roucha je svěží, minerální, s relaxačně laděnými praženými příchutěmi. V dochuti nalézáme lehce nasládlé květinové tóny, nádech sladovosti a příjemný pikantní okraj. Chuť se v ústech hezky vyvíjí a vrství dle očekávání. Nelze nepostřehnout atraktivní tabákové tony.
Více
Když řekneme, že naše Da Hong Pao má vyvážený Wuyi profil s dobrým stupněm klasické minerální „skalní“ chuti, budou milovníci těchto čajů přesně vědět o co jde. Tmavě zkroucené listy mají výrazné pražené aroma. Produkují tmavý jantarový nálev a my si opakovaně ověřujeme, že tento čaj je nejlepší po 6-12 měsících odpočinku od data výroby, aby se chuť obrousila a vyvážila. Chuť tohoto Roucha je svěží, minerální, s relaxačně laděnými praženými příchutěmi. V dochuti nalézáme lehce nasládlé květinové tóny, nádech sladovosti a příjemný pikantní okraj. Chuť se v ústech hezky vyvíjí a vrství dle očekávání. Nelze nepostřehnout atraktivní tabákové tony.
Wuyi Shan má tři hlavní oblasti výroby čaje. Hlavní oblast je známá jako Zhengyan 正岩, zatímco dvě okrajové oblasti jsou známé jako Banyan 半岩 a Zhoucha 洲茶. Čaje z Banyanu jsou také známé jako čaje „napůl skalní“ a svou kvalitou se podobají čajům z oblasti Zhengyan. Představují skvělou kombinaci hodnoty a tradice.
Forma | sypaný čaj |
---|---|
Země původu | Čína |
Provincie | Fujian |
Lokalita | Wuyishan, Dashuikeng 大水坑 |
Kultivar | Da Hong Pao 大红袍 |
Ze semen | Ano |