Bancha | Yabukita Sanbancha - Varianta: 50 g
Bancha 番 茶, oblíbený mezi Japonci, má odvážného, osvěžujícího ducha. Tento čaj se vyrábí z listů sklizených koncem léta, následně je spařen a rolován. Přestože je jeho výrobní proces podobný procesu u čaje Sencha, listy Bancha se sklízejí později v sezóně, což definuje její chuť. Je sladká, přesto plná a ambiciózní. Je to skvělý čaj ať je připravený teplou nebo studenou cestou. Více
Bancha 番 茶, oblíbený mezi Japonci, má odvážného, osvěžujícího ducha. Tento čaj se vyrábí z listů sklizených koncem léta, následně je spařen a rolován. Přestože je jeho výrobní proces podobný procesu u čaje Sencha, listy Bancha se sklízejí později v sezóně, což definuje její chuť. Je sladká, přesto plná a ambiciózní. Je to skvělý čaj ať je připravený teplou nebo studenou cestou.
Forma | sypaný čaj |
---|---|
Země původu | Japonsko |
Lokalita | Shizuoka, Shuchi 周智 |
Kultivar | Yabukita やぶきた |
Organický | Ano |
Peter Esterka
KladyPrvní bancha mé čajomilové kariéry která nechutná jako vyluhované seno. Na obyčejné pití nadstandardní čaj
KladyPrvní bancha mé čajomilové kariéry která nechutná jako vyluhované seno. Na obyčejné pití nadstandardní čaj
Zápory
Zápory