Bancha 番 茶, oblíbený mezi Japonci, má odvážného, osvěžujícího ducha. Tento čaj se vyrábí z listů sklizených koncem léta, následně je spařen a rolován. Přestože je jeho výrobní proces podobný procesu u čaje Sencha, listy Bancha se sklízejí později v sezóně, což definuje její chuť. Je sladká, přesto plná a ambiciózní. Je to skvělý čaj ať je připravený teplou nebo studenou cestou. Více
Bancha 番 茶, oblíbený mezi Japonci, má odvážného, osvěžujícího ducha. Tento čaj se vyrábí z listů sklizených koncem léta, následně je spařen a rolován. Přestože je jeho výrobní proces podobný procesu u čaje Sencha, listy Bancha se sklízejí později v sezóně, což definuje její chuť. Je sladká, přesto plná a ambiciózní. Je to skvělý čaj ať je připravený teplou nebo studenou cestou.
Forma | sypaný čaj |
---|---|
Země původu | Japonsko |
Lokalita | Shizuoka, Shuchi 周智 |
Kultivar | Yabukita やぶきた |
Organický | Ano |