Probíhající akce: VŠECHNY ČERNÉ ČAJE aktuálně k zakoupení SE SLEVOU 15%. Zadejte v košíku kód PODZIM24 pro započítání slevy. Pouze do 13.10.2024.

2013 Ying Kee tmavý Puer ze Simao SUPREME | Ying Kee Ding Ji Shu Cha - Varianta: 50 g

233 bodů do věrnostního systému
Cena
233 Kč s DPH

Kód produktu
GT0470-50

Varianta neexistuje

Skladem
ks

Příjemný zralý Puerh z oblasti Simao se sladkou, hladkou a zemitou chutí. Po stárnutí v Hongkongu může lehce připomínat skotačení ve hromadách vlhkého spadaného listí. Dobrý čaj na začátek vaší cesty za čaji Puerh! Při krátkém louhování je lehký a plný sladké chuti. Při delším louhování je silný a výrazně zemitý. Grade: Supreme. Více

Příjemný zralý Puerh z oblasti Simao se sladkou, hladkou a zemitou chutí. Po stárnutí v Hongkongu může lehce připomínat skotačení ve hromadách vlhkého spadaného listí. Dobrý čaj na začátek vaší cesty za čaji Puerh! Při krátkém louhování je lehký a plný sladké chuti. Při delším louhování je silný a výrazně zemitý. Grade: Supreme.

Na rozdíl od zeleného Pueru (Sheng 生茶) prochází tmavý Puer (Shu 熟茶) zrychleným procesem stárnutí. V tomto procesu zvaném Wo Dui 渥堆, který není nepodobný klasickému kompostování, se sypané čajové lístky naskládají do kupek a postříkají vodou a poté se nechají fermentovat v horkém (kolem 60 ℃), vlhkém prostoru po dobu 5-6 týdnů.

Parametry
Forma sypaný čaj
Země původu Čína
Provincie Yunnan
Lokalita Puer, Simao 思茅
Kultivar Yunnan Da Ye 云南大叶