2009 Ying Kee tmavý Po-Meai Pu Er - cihla 250 g | Po Meai Pu Er Shu Cha Zhuan - Varianta: 50 g
Velmi příjemná zralá Puer cihla z oblasti Menghai od hongkongské legendy Ying Kee Tea House. Tento čaj měl možnost zrát v Menghai (3 roky) a poté v Hong Kongu, což mu dalo příjemnou zralou chuť, která je sladká, krémová a ovocná bez jakýchkoliv vlhkých tónů. Použitý materiál je směs větších druhů listů, která mu dodává jemnou chuť a jasně čirý nálev. Při přípravě metodou Gong Fu Cha Vám nabídne 6 až 9 (popř. více) dobrých nálevů. Více
Velmi příjemná zralá Puer cihla z oblasti Menghai od hongkongské legendy Ying Kee Tea House. Tento čaj měl možnost zrát v Menghai (3 roky) a poté v Hong Kongu, což mu dalo příjemnou zralou chuť, která je sladká, krémová a ovocná bez jakýchkoliv vlhkých tónů. Použitý materiál je směs větších druhů listů, která mu dodává jemnou chuť a jasně čirý nálev. Při přípravě metodou Gong Fu Cha Vám nabídne 6 až 9 (popř. více) dobrých nálevů.
Forma | cihla (zhuan) 250 g |
---|---|
Země původu | Čína |
Provincie | Yunnan |
Lokalita | Menghai 勐海县 |
Stáří stromů | 150+ |